Yaşam »

Bilecik'te İl Emniyet Müdürü Şener, personeliyle bir araya geldi.

Bilecik İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği Lokali’nde düzenlenen programda Olay Yeri İnceleme ve Çocuk Şube Müdürlüklerinde görevli personelle bir araya geldi. Programda, yürütülen çalışmalar ve hizmet süreçlerine dair önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde kamu düzeni ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü duyurdu. Olay Yeri İnceleme ve Çocuk Şube Müdürlükleri personeliyle yapılan toplantıda, mevcut durum ve geleceğe yönelik hedefler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Müdür Şener, personelin etkinliğini artırmak için gereken desteklerin sağlanacağını vurguladı. Ayrıca, güvenlik hizmetlerinin kalitesinin artırılması amacıyla yeni projelerin hayata geçirileceği ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.