Ayşe Teyzenin Gözyaşları Dindi: Gülnar'da Kurt Saldırısı Mağduru Ağılı Yeniden Doldu, Devlet ve Millet El Ele
Mersin’in Gülnar ilçesinde kurt saldırısı sonucu tüm hayvanlarını kaybeden Ayşe Barut’un gözyaşları, devletin şefkati ve hayırseverlerin yardımıyla dindi. O yürek burkan feryat, yerini teşekkür ve umuda bıraktı.
Geçtiğimiz günlerde Gülnar’ın Bereket Mahallesi, Çakal İni mevkisinde meydana gelen olayda; Ayşe Barut’a ait 19 keçi kurtlar tarafından telef edilmişti. Tek geçim kaynağı olan hayvanlarının başında yaktığı ağıt sosyal medyada yayılan Ayşe teyze, tüm Türkiye’yi derinden sarsmıştı.
Devlet-Millet El Ele: Ayşe Teyze Yalnız Kalmadı
Olayın hemen ardından Ayşe Barut’un yardım çığlığına devlet kurumları ve hayırsever vatandaşlar sessiz kalmadı. İlgili birimler ve Mersinli hemşerilerimiz gönül köprüsü kurarak Ayşe teyze için harekete geçti. Yapılan maddi ve manevi desteklerle, Ayşe teyzenin uğradığı zarar el birliğiyle telafi edildi.
"Yüce Devletimize ve Milletimize Teşekkürler"
Büyük bir dayanışma örneğinin sergilendiği sürecin sonunda, Ayşe Barut’un boş kalan ağılı yeniden doldu.
Yardımların ardından Ayşe teyze ve yakınları; başta devlet kurumları olmak üzere, katkı sunan tüm hayırseverlere ve dualarını esirgemeyen Mersinlilere teşekkürlerini sundu. Mersin, "zor günde kardeşlik" dersini bir kez daha tüm dünyaya vermiş oldu.