Asayiş »

Samsun Bafra'da Sosyal Medya Paylaşımı Üzerine Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Bulundu

Samsun'un Bafra ilçesinde sosyal medya paylaşımı üzerine yapılan operasyonda ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, 17 yaşındaki E.P.'nin sosyal medya hesabında paylaştığı pompalı tüfek üzerine inceleme başlatıldı.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım sonucunda E.P. adlı şahsı takibe aldı. E.P., yaptığı paylaşımda yer alan tüfeğin 16 yaşındaki arkadaşı E.Ö.'ye ait olduğunu ifade etti. Bu durum üzerine, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, polis ekipleri E.P.'nin ailesinin ve E.Ö.'nün yaşadığı adreslerde arama gerçekleştirdi.

Aramalar, Altınyaprak Mahallesi'nde bulunan N.P.'ye ait evde 1 adet ruhsatsız tabanca, 47 dolu fişek ve 2 parça halinde kokainin ele geçirilmesiyle sonuçlandı. Ayrıca, Büyükcami Mahallesi'ndeki A.O.'ya ait evde 1 adet kurusıkı tabanca ve 73 adet kurusıkı mermisi bulundu. Kavakpınar Mahallesi'nde ise E.Ö.'nün ikametinde 2 adet ruhsatsız tüfek tespit edildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam etmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.