Siyaset »

İzmir Adliyesi'nde Şehitleri Anma Mesajı Yayımlandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir Adliyesi’ne 9 yıl önce yapılan terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin ile Mübaşir Musa Can’ı andı. Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Fethi Sekin'in cesareti sayesinde birçok insanın hayatının kurtulduğunu vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir Adliyesi'ne 9 yıl önce gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerin anısına dikkat çekmek amacıyla bir mesaj yayımladı. Tunç, şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in, vücudunu siper ederek birçok insanı kurtardığını ifade ederken, Mübaşir Musa Can ile birlikte bu kahramanların asla unutulmayacağını belirtti. Ayrıca, şehitlerin hatıralarına her zaman sahip çıkacaklarını, gösterilen kahramanlıkların gelecek nesillere aktarılacağını kaydetti.

Tunç, paylaşımında birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Terörsüz Türkiye" hedefine ulaşma kararlılığını vurguladı. Ülkenin, milletin, çocukların ve gençlerin huzurlu bir geleceğe ulaşmasını sağlamak için birlikte hareket etmenin önemini dile getirdi. Bakan Tunç, terörün olmadığı bir Türkiye için gereken adımların atılacağını ve bu hedefe ulaşmada herkesin sorumluluk taşıdığını ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.