Asayiş »

Adalar'da Denize Düşen Şahsın Bulunması İçin Arama Çalışmaları 8. Günde

Adalar açıklarında denize düştüğü düşünülen bir kişinin bulunması amacıyla başlatılan arama kurtarma çalışmaları, 8. gününde de devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Arama kurtarma faaliyetleri, Şile DEGAK Özel Timi ve Sarıyer DEGAK Özel Timi'nin yanı sıra Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı botlar, AFAD ekipleri ve itfaiye su altı arama kurtarma ekipleri tarafından yürütülüyor. Ayrıca, Kartal, Heybeliada ve Kadıköy bölgelerinde görev yapan Sahil Güvenlik botları da bu çalışmalara katkı sağlıyor.

Ekipler, kayıp şahsı bulmak için Kartal, Pendik, Maltepe, Bostancı ve Kadıköy açıklarında hem deniz yüzeyi hem de su altı taramaları gerçekleştiriyor. Bu süreçte karadan da arama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Edinilen bilgilere göre, kayıp şahsa ulaşmak için ekiplerin koordineli bir şekilde çalışmalarını devam ettirdiği bildiriliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.