Asayiş »

Mersin Erdemli'de Çıkan Ev Yangını, Belediye Personeli Tarafından Söndürüldü

Mersin Erdemli'de bir evin mutfağında çıkan yangın, belediye personelinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Aile, yoğun dumanı fark ederek dışarı çıkarken, belediye çalışanları yangına müdahale etti.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Merkez Mahallesi Hal Caddesi'nde bir müstakil evde yangın meydana geldi. Yangının nedeni henüz belirlenemedi. Evde yaşayan aile, mutfaktan yükselen yoğun dumanı fark edince tedbir amacıyla dışarıya çıktı. Bu sırada, yakın bir binada bulunan Erdemli Belediyesi personeli, evden yükselen dumanları görerek yangın tüpleriyle hızlı bir şekilde yangına müdahale etti.

İhbarın ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve yangını tamamen söndürdü. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, yangın nedeniyle evde maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak inceleme başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.