Yerel »

Bursa Mustafakemalpaşa'da Altyapı Çalışmaları Nedeniyle Su Kesintisi Yaşanacak

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, altyapı çalışmaları nedeniyle belirli tarihlerde su kesintisi yapılacağı duyuruldu.

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılan açıklamada, Mustafakemalpaşa ilçesindeki Hamzabey, Atariye, Vıraca, Şevketiye, Şerefiye ve Yüzbaşı Sabribey mahallelerinde, 07 Ocak 2026 ile 17 Ocak 2026 tarihleri arasında, 09.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi olacağı belirtildi. Altyapı çalışmaları sırasında mevcut içme suyu hatlarında oluşabilecek arızalara karşı önlem olarak bu kesintilerin yapılacağı ifade edildi. BUSKİ, vatandaşların bu süre zarfında su kullanımlarında dikkatli olmalarını ve gerekli önlemleri almalarını rica etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.