Asayiş »

Hakkari Derecik'te Elektrik Kaynağıyla Çıkan Yangında Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Hakkari Derecik ilçesindeki Koryürek köyünde meydana gelen yangın, evin elektrik aksamından kaynaklandı. Yangın, kısa sürede büyüyerek evi sardı. Köylüler, kendi çabalarıyla yangına müdahale etti ve alevleri söndürdü. Neyse ki, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı, ancak ev tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Hakkari'nin Derecik ilçesine bağlı Koryürek köyünde, Ayhan Taşsu'ya ait evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yangının nedeni elektrik aksamındaki bir arıza olarak belirlendi. Yangın çıkmasının ardından köy sakinleri durumu hemen fark ederek hızlıca müdahale ettiler. Alevlerin büyümesiyle birlikte, köylüler kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalıştılar. Olay yerine gelen ekipler, yangının büyümesini önlemek için çevre güvenliğini sağladı ve söndürme çalışmalarına destek verdi. Yangın sonucunda ne yazık ki ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi. Yangının nedenleri ve köydeki elektrik altyapısının durumu hakkında detaylı bir rapor hazırlanması bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.