Asayiş »

Antalya Manavgat'ta Balkonda Mahsur Kalan Küçük Çocuk İçin Ekipler Sevk Edildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir çocuğun balkonda mahsur kaldığı ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekipleri hemen harekete geçti. Çocuk, annesine koşarak sarılırken, evde kimsenin olmadığı belirlendi.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi'nde, üç katlı bir apartmanın en üst katındaki balkonunda bir çocuğun ağlayarak yardım istediği yönünde ihbar alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, çocuğun bulunduğu balkona yöneldi. İhbarı yapan genç kadın, çocuğun sesini duyarak 112'yi aradığını belirtti. Olay yerine gelen ekipler, çocuğun bir vatandaş tarafından balkondan indirildiğini öğrendi. Çocuğun annesi, diğer çocuğunu okula bıraktıktan sonra bu durumu fark ettiğini ifade etti.

Küçük çocuk, itfaiye ve polis ekiplerinin yardımıyla alındıktan sonra, annesiyle buluştuğu anda koşarak ona sarıldı. Olay yerine gelen polis memurları, annenin dikkatli olması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Apartmanın kapılarının açık bırakılması ve çocuğun evde yalnız kalması, yetkililerin endişesine neden oldu. Ekipler, ailelere çocuklarını yalnız bırakmamaları konusunda bilgilendirme yaptı. Bu tür olayların önlenmesi adına daha dikkatli olunması gerektiği konusunda toplumda farkındalığın artırılması gerektiği vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.