Güncel »

Muğla Bodrum'da Fırtına Nedeniyle Tekneler Battı ve Karaya Vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına, denizdeki teknelerde büyük hasara yol açtı. Fırtına nedeniyle bazı tekneler sulara gömülürken, bazıları da karaya sürüklendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İlçede yaklaşık iki gündür süren fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Bu süreçte, Bitez Koyu’nda 6 metre boyundaki bir yelkenli, şiddetli rüzgar nedeniyle karaya sürüklendi. Ayrıca, Ortakent Azmağı’nda ipi kopan bir kayık, başka bir kayığa çarparak hasar aldı. Bu çarpışmada her iki kayığın da hasar gördüğü ifade edildi.

Fırtına sırasında, Azmak’ta 5 metre boyundaki bir kayığın da tamamen suya gömüldüğü gözlemlendi. Torba Mahallesi’nde ise 12 metre uzunluğundaki ahşap tekne, bağlı olduğu iskeleye çarparak hasar aldı ve battı. Çarpmanın ardından iskelede de hasar oluştuğu bildirildi. Olayın ardından deniz ve kıyı güvenliği ekipleri, hasar gören tekneler için inceleme başlattı.

Edinilen bilgilere göre, fırtına etkisini sürdürürken, Bodrum'daki deniz trafiği de ciddi şekilde aksadı. Yerel yetkililer, vatandaşları denizle ilgili faaliyetlerde dikkatli olmaları konusunda uyardı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.