Sakarya Adapazarı'nda Tartışma Sonrası Bir Kişi Bıçakla Yaralandı
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde gerçekleştirilen bir kavgada, bir kişi göğsünden bıçaklanarak yaralandı. Olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri harekete geçti.
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Kudüs Caddesi üzerindeki Orta Garaj otobüs durakları yakınında meydana gelen olayda, iki kişi arasında nedeni henüz belirlenemeyen bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonrası, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs, yanındaki kesici aletle tartıştığı kişiyi göğsünden yaraladı. Olayın ardından çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekipleri, yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne transfer etti. Yaralının durumunun ağır olduğu ifade edilirken, polis, olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için kapsamlı bir çalışma başlattı. Olayın detayları ve şüphelinin kimliğine dair araştırmalar sürerken, çevredeki güvenlik kameralarının da inceleneceği belirtildi.