Kültür Sanat »

Ankara'da Devlet Çoksesli Korosu tarafından Aurora Konseri Gerçekleşti

Ankara'da düzenlenen Aurora Konseri'nde Devlet Çoksesli Korosu, çağdaş bestecilerin eserlerine yer verdi. Konsere katılan sanatseverler, Burak Onur Erdem'in yönetimindeki performansa yoğun ilgi gösterdi.

Devlet Çoksesli Korosu (DÇK), CSO Ada Ana Salonunda 'Aurora' isimli bir konser düzenledi. Konser, DÇK'nın daimi şefi Burak Onur Erdem yönetiminde gerçekleştirildi. Etkinlikte, çağdaş bestecilerden Esenvalds, Whitacre ve Veljo Tormis'in eserleri seslendirildi. Başkentli sanatseverler, etkinliğe büyük ilgi göstererek salonda yerlerini aldı.

Konserde, 'Aurora' kelimesinin anlamına uygun olarak oluşturulan ışık gösterileri de dikkat çekti. Gecenin en karanlık anında beliren ilk ışıklar, izleyicilere görsel bir şölen sundu. Bu anlamlı gösterim, konserin temasını pekiştirerek katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.