Asayiş »

Hatay Samandağ’da Kardeşini Silahla Vurarak Yaralayan 19 Yaşındaki Ablanın Akıl Sağlığı Kontrol Altına Alındı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde 17 yaşındaki Eylül M., ablası tarafından silahla yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. Ablanın akıl sağlığının tespiti için hastaneye sevk edildiği belirtildi.

Hatay’ın Samandağ ilçesinde 6 Ocak tarihinde meydana gelen olayda, Eylül M. isimli 17 yaşındaki genç, ailesiyle yaşadığı konteynerde başından vurulmuş halde bulundu. Hemen hastaneye kaldırılan genç kızın durumu kritik olarak değerlendirilirken, Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, Eylül’ü vuran kişinin ablası E.M. olduğu tespit edildi. Ayrıca, olayda kullanılan silahı temin eden şahısların S.Y., D.S. ve M.Ç. olduğu belirlendi. Olayın yaşandığı yerin yaklaşık 200 metre yakınında bir tavuk kümesinde, olayda kullanıldığı düşünülen bir tabanca, bir şarjör ve bir adet 7.65 mm fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 kişi, mahkemeye sevk edilerek tutuklandı. Ayrıca, kardeşini yaralayan 19 yaşındaki E.M.'nin akıl sağlığının kontrol edilmesi amacıyla Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılmasına karar verildi. Olayın ardından aile ve çevre halkında büyük bir üzüntü yaşanırken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.