Güncel »

İstanbul Boğazı'nda Fırtınanın Ardından Balıkçılar Denize Açıldı

İstanbul'da etkili olan fırtına, balıkçılık faaliyetlerini olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle birçok tekne batma tehlikesi yaşadı. Ancak havanın düzelmesiyle birlikte, balıkçılar gün doğumuyla Boğaz'a açıldı. Bu anlar dron ile kaydedildi.

İstanbul Boğazı'nda dün meydana gelen şiddetli fırtına, deniz trafiğini ve balıkçılığı olumsuz etkiledi. Birçok balıkçı teknesi batma tehlikesi atlatırken, liman çevresindeki balıkçılar denize açılamadı. Fırtına sonrası havanın düzelmesiyle birlikte, sabah saatlerinde balıkçılar yeniden ağlarını atmak üzere Boğaz'a açılma fırsatı buldu. Bu durum, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte görsel bir şölen sundu. Fırtınanın ardından, Boğaz çevresinde hareketlilik artarken, balıkçılar denizden elde edecekleri ürünlerle yeniden umutlandı. O anlar, dron kameralarıyla havadan görüntülenerek izleyicilere sunuldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.