Asayiş »

Bursa'da Vinçteki Akıma Kapılan İş Adamı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bursa'da bir vinçte tomruk taşırken akıma kapılarak hayatını kaybeden iş adamı, cenaze namazının ardından toprağa verildi. Otopsi işlemleri tamamlanan iş adamının cenazesi, ailesine teslim edilmesinin ardından Hürriyet Camisi'nde kılınan namazla Mahmudiye Mahallesi mezarlığına götürüldü.

Cenaze Töreni ve Detaylar

Cenaze namazı, bugün öğle saatlerinde Hürriyet Camisi'nde gerçekleştirildi. Ailesi ve yakınlarının katıldığı tören, büyük bir kalabalık tarafından takip edildi. İş adamının vefatı, iş dünyasında da derin bir üzüntü yarattı. Edinilen bilgilere göre, kazanın meydana geldiği anlarda iş adamının vinçte çalıştığı sırada elektrik akımına kapıldığı belirtildi. Olay sonrası sağlık ekipleri hemen müdahale için olay yerine intikal etti. Ancak ne yazık ki yapılan tüm müdahalelere rağmen iş adamı kurtarılamadı. Törenin ardından, cenaze, mahalle mezarlığında dualarla defnedildi. Bu acı olay, iş arkadaşları ve yakınları arasında büyük yankı buldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.