Ekonomi »

Adana'da Beta Enerji ve Toprak Razgatlıoğlu, ‘Güç Birliği’ Anlaşması İmzalamış Bulunuyor.

Beta Enerji, Toprak Razgatlıoğlu ile işbirliği yaparak MotoGP'deki kariyerine destek vermeyi hedefliyor. İmzalanan anlaşma ile her iki tarafın da ortak hedefleri doğrultusunda ilerlemesi bekleniyor.

Adana'da düzenlenen imza töreninde Beta Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Mert Dağsuyu, Toprak Razgatlıoğlu ile geçen yıl başlattıkları yolculuğun başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Dağsuyu, “Bu süreçte Türk bayrağını uluslararası arenada dalgalandırmayı amaçladık. Toprak’ın pistlerdeki cesareti ve azmiyle bu hedefe ulaştık,” dedi. Ayrıca Beta Enerji'nin enerji ekipmanları ürettiğini ve 88'den fazla ülkeye ihraç gerçekleştirdiğini vurguladı.

Dünya Supersports Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ise, motor sporlarının resmi bir sponsoru olmadan güzel bir sezon geçirdiklerini ifade etti. Sofuoğlu, “Beta Enerji ile yaptığımız anlaşma sayesinde Toprak, dünya şampiyonu oldu. Bu sadece sponsorluk değil, sporun tanınmasına yönelik de önemli bir yatırımdı,” şeklinde konuştu.

Toprak Razgatlıoğlu, “Beta Enerji ailesiyle bu yola devam etmek çok güzel. Geçen yıl başlayan birlikteliğimizin devam etmesi beni mutlu ediyor. 2026 sezonunu güçlü bir şekilde tamamlamak istiyoruz,” dedi. İmza törenine Beta Enerji çalışanları ve basın mensupları da katıldı.

Toplantıda ayrıca, İstanbul'da geçirdiği motosiklet kazası sonucu engelli kalan Zeynep Dalkılıç, hayalini gerçekleştirdiğini ve Kenan Sofuoğlu ile Toprak Razgatlıoğlu ile tanışmanın kendisi için özel bir anlam taşıdığını anlattı. Sofuoğlu ve Razgatlıoğlu, Zeynep’e destek vererek ona moral kaynağı oldular.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.