Yerel »

Hakkari Çukurca'da İki Ayrı Çığ Düşmesi Sonucu Yol Kapandı

Hakkari Çukurca yolunda meydana gelen iki ayrı çığ düşmesi nedeniyle ulaşım aksadı. Çığ düşüşü sırasında yolda araç trafiği olduğu öğrenildi.

Hakkari Çukurca karayolunda öğleden sonra meydana gelen olayda, Taşbaşı köyü ile Kunebız mevkilerinde iki ayrı çığ düştüğü bildirildi. Çığ düşüşü sırasında yolda araçların bulunduğu öğrenilirken, bu durum herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmamasını sağladı. Olay anı, o sırada bölgede bulunan sürücüler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

İhbar üzerine bölgeye hızla intikal eden İl Özel İdaresi ekipleri, çığ düşen bölgede güvenliği sağlamak ve karayolunu yeniden ulaşıma açmak amacıyla çalışma başlattı. Yetkililer, sürücülere çığ riski bulunan güzergâhlarda dikkatli olmalarını ve zorunlu olmadıkça yola çıkmamalarını önerdi. Bu uyarılar, olası kazaların önlenmesi açısından büyük önem taşıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.