Asayiş »

Bahçelievler'de Sağanak Yağış Sonrası Boşaltılan Binanın Balkonu Çöktü

Bahçelievler'de meydana gelen olayda, sağanak yağış sonrası daha önce boşaltılan bir binanın balkonu çöktü. Olayda yaralanan olmadı, ancak otomobil hasar gördü.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde, gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış, daha önce tahliye edilen bir binanın balkonunun çökmesine neden oldu. Edinilen bilgilere göre, 3 ay önce karot örnekleri alınan 6 katlı binanın 5. katındaki balkon, yağışlar sonrası yerle bir oldu. Düşen parçalar, sokağa dağılırken, bir otomobilin üzerine düşerek hasar verdi. Olayın ardından, çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye, polis ve belediye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Polis ve itfaiye ekipleri, çökme olayının gerçekleştiği binanın etrafını güvenlik gerekçesiyle girişe kapattı. Ayrıca, çevrede güvenlik önlemleri alındı ve binanın bulunduğu sokak giriş-çıkışlara kapatıldı. İtfaiye ekipleri, tehlike oluşturan balkon parçalarını kaldırdıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

Çökme esnasında, binanın yakınından kimsenin geçmemesi, daha büyük bir facianın önüne geçti. Olayda yaralanan kimse olmazken, yetkililer binada detaylı inceleme yaptı. Yıkılması beklenen binanın yıkım sürecinin hızlandırılacağı öğrenildi. Hasar gören otomobil ise olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.