Güncel »

Okan Merzeci’de Kontrolden Çıkan Araç Refüje Çıktı!

Mersin’in en işlek arterlerinden biri olan Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı’nda gece yarısı trafik kazası meydana geldi. Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil, orta refüje çıkarak durabildi.

Olay, saat 01.00 sularında Yenişehir ilçesi Akkent Mahallesi sınırları içerisinde gerçekleşti. 2. Çevreyolu olarak bilinen Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir araç sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

REFÜJE ÇIKARAK DURABİLDİ

Savrulan araç, yolun ortasındaki refüje çıkarak durabildi. Kazanın geç saatte olması ve trafik yoğunluğunun düşük olması, olası bir zincirleme facianın önüne geçti. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine emniyet güçleri sevk edildi.

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

İlk belirlemelere göre kazada can kaybı veya ağır yaralanma yaşanmazken, araçta önemli ölçüde maddi hasar oluştu. Refüje çıkan araç, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlatırken, gece saatlerinde bölgedeki hız denetimlerinin önemi bir kez daha vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.