Asayiş »

Giresun Görele'de Liman Kavşağında Hareketsiz Bulunan Kişi Hayatını Kaybetti

Giresun'un Görele ilçesinde Liman Kavşağı'nda bir bankta hareketsiz bulunan 64 yaşındaki Metin Öztekin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın kesin ölüm nedeni için otopsi yapılacak.

Giresun'un Görele ilçesinde, sabah saatlerinde Liman Kavşağı mevkiinde bir bankta hareketsiz yatan bir kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi. Edinilen bilgilere göre, bu durumu gören vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talep etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, söz konusu şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Hayatını kaybeden kişinin kimliği yapılan araştırmalar sonucunda belirlendi. 64 yaşındaki Metin Öztekin'in, Görele'de tanınmış bir balıkçı esnafı olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, durumu detaylı bir şekilde araştırarak gerekli çalışmalarını gerçekleştirdi. Metin Öztekin'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla hastane morguna kaldırıldı.

İlk değerlendirmelere göre, Öztekin'in ölümünün kalp krizi nedeniyle gerçekleşmiş olabileceği üzerinde durulurken, bu konuda kesin bilgiye ulaşmak için adli tıp raporunun beklenmesi gerekmektedir. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor ve polis, olayın tüm yönleriyle araştırılması için çalışmalarını sürdürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.