Asayiş »

Manisa Sarıgöl'de Gece Saatlerinde Başlayan Fırtına, Dadağlı Mahallesi'nde Hasara Neden Oldu.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde gece saatlerinde başlayan kuvvetli fırtına, Dadağlı Mahallesi'nde maddi hasara yol açtı. Edinilen bilgilere göre, fırtına nedeniyle pazaryerinin çatısı yerinden sökülerek uçtu. Ayrıca, bazı PTT ve elektrik direklerinin devrildiği bildiriliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Fırtınanın gece saatlerinde etkili olması, can kaybı veya yaralanma yaşanmasının önüne geçti. Olayla ilgili herhangi bir yaralanma bildirilmezken, sabah saatlerinde hasar tespit çalışmalarına başlandığı öğrenildi. Devrilen direkler ve zarar gören alanlarda ilgili ekipler onarım çalışmalarına başladı.

Yetkililerden Uyarı

Yetkililer, olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Fırtına sonrası yapılan değerlendirmelerde, bölgedeki hasarın kısa sürede giderilmesi için çalışmaların devam edeceği belirtildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.