Güncel »

Kocaeli Valiliği, Fırtına Nedeniyle Motosiklet ve Scooterların Trafiğe Çıkışını Yasakladı

Kocaeli'nde fırtına nedeniyle motosiklet, scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışı yasaklandı. Kocaeli Valiliği, 11 Ocak 2026 tarihinde kuzeyden esmesi beklenen fırtına nedeniyle bu yasaklamayı duyurdu. Yasak, 11 Ocak akşamı başlayıp, 13 Ocak 2026 Salı günü saat 15.00'te sona erecek.

Kocaeli Valiliği, hava koşullarını göz önünde bulundurarak alınan bu tedbirin, halk sağlığını korumak amacıyla uygulandığını belirtmiştir. Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, 11 Ocak 2026 Pazar akşam saatlerinden itibaren rüzgarın saatte 50 ile 75 kilometre arasında esmesi beklenmektedir. Bu nedenle, motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin 11 Ocak 2026 Pazar günü saat 24.00 ile 13 Ocak 2026 Salı günü saat 15.00 arasında trafiğe çıkmalarının yasaklandığı açıklandı. Valilik, bu durumu kamuoyuna saygıyla duyurdu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.