Yaşam »

Eskişehir Bozüyük Mezitler'de ESDAG Üyeleri 30 Kilometrelik Parkuru Tamamladı.

Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu (ESDAG), Bozüyük Mezitler bölgesindeki 30 kilometrelik zorlu orman parkurunu başarıyla tamamlayarak doğa ile iç içe bir gün geçirdi.

ESDAG üyeleri, bu hafta düzenledikleri haftalık etkinlik kapsamında Bozüyük Mezitler çevresindeki ormanlık alanlarda bir araya gelerek, her türlü arazi şartlarına rağmen doğa yürüyüşünü gerçekleştirdi. Katılımcılar, bu tür aktivitelerin stres atmalarına yardımcı olduğunu ve yeni haftaya daha dinç bir başlangıç yapmalarını sağladığını ifade etti. Yürüyüşün ardından grup, Kınık'ta bulunan doğal termal suda dinlenerek günün yorgunluğunu attı. Grup lideri milli sporcu Eda Konuk, etkinliğe katılan kadın sayısının artmasını umduğunu belirtti ve tüm sporseverlere kapılarının açık olduğunu vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.