Asayiş »

Muğla'da Gerçekleştirilen Denetimlerde 27 Şahıs Tutuklandı

Muğla'da gerçekleştirilen denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 27 kişi tutuklandı. 5-11 Ocak tarihleri arasında Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda, toplam 91 kişi yakalandı. Tutuklanan şahıslar cezaevine gönderildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, 5-11 Ocak tarihleri arasında il genelinde kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Bu süreçte 2 bin 925 devriye faaliyeti icra edildi ve 26 bin 905 şahıs ile 2 bin 169 araç kontrol edildi. Yapılan kontroller neticesinde dolandırıcılık suçundan 6, hırsızlık suçundan 7, kaçakçılık suçundan 2, uyuşturucu madde suçundan 6 olmak üzere toplam 91 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslardan 27'si, adli işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ayrıca, Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yürütülen çalışmalarda, yakalama kararı bulunan 8 şahıs da gözaltına alındı. Bu şüphelilerden adli makamlara sevk edilen 6'sı tutuklandı. Denetimlerin, Muğla'da suç oranını azaltmaya yönelik çalışmaların bir parçası olduğu belirtiliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.