Yerel »

Tokat Niksar'da Yoğun Kar Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Tokat'ın Niksar, Artova, Yeşilyurt, Başçiftlik ve Sulusaray ilçelerinde kar yağışı dolayısıyla eğitime 1 gün ara verildi. Bu karar, kaymakamlıklardan alınan bilgiler doğrultusunda alındı. Ayrıca, Reşadiye, Erbaa ve Zile ilçelerinde taşımalı eğitime de ara verildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Tokat'ta etkili olan yoğun kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kaymakamlıklar, özellikle Niksar, Artova, Sulusaray, Yeşilyurt ve Başçiftlik ilçeleri için eğitime 1 gün ara verilmesi gerektiğini duyurdu. Bu durum, öğrencilerin ve öğretmenlerin güvenliğini sağlamak amacıyla alındı. Ayrıca, hava koşullarının tehlikeli hale gelmesi nedeniyle buzlanma riski arttı. Bu sebeple, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar da göz önünde bulunduruldu.

Öte yandan, Reşadiye, Erbaa ve Zile ilçelerinde de taşımalı eğitim sistemine ara verilmesi gerektiği bildirildi. Öğrencilerin sağlığı ve güvenliği ön planda tutularak alınan bu karar, kış şartlarının sertleşmesiyle birlikte daha da önem kazandı. Öğrencilerin ve velilerin bu süreci dikkatle takip etmeleri önerilmektedir.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.