İzmir Aliağa'da Polat Çetin, Samsunspor karşısında yaşananları değerlendirdi
Aliağa FK Teknik Direktörü Polat Çetin, Samsunspor'a karşı aldıkları 6-2'lik mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, erken gelen gol ve kırmızı kartın maçın dengesini bozduğunu belirtti. Çetin, "Maçın başından itibaren dengeli bir oyun oynamayı amaçladık ancak ilk dakikada gelen gol, ardından gelen kırmızı kart ve hemen ardından yediğimiz bir başka gol, sahada dengeyi olumsuz etkiledi" dedi.
Aliağa FK, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında evinde Süper Lig ekibi Samsunspor ile karşılaştı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte, henüz 45. saniyede kalesinde bir gol gören Aliağa, ardından gelen kırmızı kart ile zorlu bir sınav vermek zorunda kaldı. Teknik direktör Polat Çetin, bu durumun takımın özverisini ve disiplinini olumsuz etkilediğini ifade etti. Çetin, "Eksik kalmamızla birlikte maçın dengesi kaçtı" şeklinde konuştu.
Polat Çetin, Samsunspor'un güçlü bir takım olduğunu ve böyle bir rakiple oynamanın zorluklarını dile getirdi. Ayrıca, taraftarlarına keyifli bir maç izletme hedefinde olduklarını belirterek, "İnşallah bundan sonraki maçlarda daha iddialı bir oyun ortaya koyarız" dedi. Çetin, Samsunspor'un başarılarını kutlayarak, "Bizim için önemli olan, pazar günü oynayacağımız lig maçına odaklanmak ve oradan iyi sonuçlar almak" şeklinde sözlerini tamamladı.