Asayiş »

İstanbul Beşiktaş'taki Oligark İstanbul Gece Kulübü'nün Kaçak Bölümleri Yıkılıyor

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Oligark İstanbul isimli gece kulübünün kaçak bölümleri yıkılıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürlüğü, Boğaziçi Koruma Sit Alanı'nda yaptığı denetimlerle Oligark İstanbul adlı gece kulübünün bazı bölümlerinin kaçak olduğunu belirledi. Edinilen bilgilere göre, tespit edilen aykırılıklar nedeniyle yasal süreç başlatıldı. Bu süreç çerçevesinde, yapı tatil tutanağı düzenlendi ve encümen kararı ile yıkım ve idari para cezası kararı alındı.

Yasal sürecin tamamlanmasının ardından, encümen kararı doğrultusunda harekete geçen belediye ekipleri, sabah saatlerinde Muallim Naci Caddesi üzerindeki gece kulübünün önüne ulaştı. İş makineleriyle birlikte yapılan yıkım işlemi, çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından başladı. Yıkım sırasında ekipler, olası tehlikeleri bertaraf etmek amacıyla çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Oligark İstanbul'un kaçak bölümlerinin yıkılması, İstanbul'daki yapı denetim uygulamalarının sıkılaştırılmasının bir örneği olarak öne çıkıyor. İBB, bu tür denetim ve yıkım işlemleriyle yasalara aykırı yapılaşmanın önüne geçmeyi amaçlıyor. Kentin düzenli bir şekilde gelişmesi için yapılan bu çalışmalar, kamuoyunda da önemli bir destek buluyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.