Kültür Sanat »

Menteşe'de Karne Öncesi Şenlikte Öğrenciler Eğlendi

Menteşe'de karne öncesi düzenlenen şenlikte öğrenciler eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdi. Menteşe Uluslararası Gençlik Merkezi gönüllüleri, TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz İlkokulu'nda bir araya geldi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen "Dönem Sonu Kültür, Sanat ve Spor Faaliyetleri" projesi, eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte başladı. Proje çerçevesinde gönüllü gençler, ilkokul öğrencileriyle buluşarak çeşitli eğlenceler düzenledi. TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlayan çok sayıda aktiviteye katıldılar.

Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri, bu tür faaliyetlerin toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediğini belirterek, "Gençlik merkezlerimiz aracılığıyla sadece gençlerimize değil, çocuklarımıza da dokunuyoruz. Bu etkinlikler hem çocuklarımızın sosyal hayata katılımını artırıyor hem de gençlerimizde gönüllülük bilincini pekiştiriyor," şeklinde ifade etti.

Şenlikte gerçekleştirilen aktiviteler arasında çeşitli oyunlar, sanat atölyeleri ve spor etkinlikleri yer aldı. Öğrenciler, gönüllü gençlerin rehberliğinde eğlenceli vakit geçirerek, yaz tatiline keyifli bir başlangıç yaptılar. Böylece gün boyunca hem eğlendi hem de sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buldular.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.