Yaşam »

Muş Merkez'de Kar Sularını Kürekle Temizleyen Polis Takdir Topladı

Muş Merkez'de yoğun kar yağışının ardından biriken suyu kürekle temizleyen polis memuru, vatandaşların takdirini kazandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Muş ilinde etkili olan yoğun kar yağışı sonrası, caddelerde ve kaldırımlarda biriken su, yürüyüş yollarını adeta gölet haline getirdi. Bu durumu fark eden bir polis memuru, çevresinden temin ettiği kürekle hemen harekete geçti. Rögar yönüne doğru su akıtarak bu birikintiyi azaltmaya çalıştı. Kısa sürede yapılan müdahale sonucu, kaldırım ve yol üzerindeki su seviyesi önemli ölçüde düşerken, vatandaşlar güvenle geçiş yapma imkanı buldu. Bu duyarlı davranış, çevredeki vatandaşlar tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada geniş yankı buldu. Muş İl Emniyet Müdürlüğü personelinin sergilediği bu örnek davranış, zor hava koşullarında kamu görevlilerinin vatandaşlara olan duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Bu tür olumlu davranışların, toplumda dayanışma ve yardımlaşmanın önemini vurguladığı düşünülüyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.