Sivas Merkez’de PÖH Timleri Suriye Görevine Dualar Eşliğinde Uğurlandı
Sivas'ta düzenlenen törenle PÖH timleri, geçici görev için Suriye'ye uğurlandı. Uğurlama programı, dualar ve kurban kesimi ile gerçekleştirildi. Törene Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı katıldı.
Sivas Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, geçici görev için Suriye'ye uğurlandı. Uğurlama programı, Sivas Özel Harekât Şube Müdürlüğü'nde, dualar ve kurban kesimi eşliğinde gerçekleşti. Törene katılan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, kahraman polislerin önemli bir görev için sınır ötesine gideceğini vurguladı. Vali Şimşek, "İnşallah orada devletimizin bekası ve milletimizin huzuru için görevlerinizi en güzel şekilde icra edeceksiniz. Sizler, mazisi şanla ve şerefle dolu bir teşkilatın mensuplarısınız. Gittiğiniz bölgede de vatan sevgisi ve üstün sorumluluk bilinciyle görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinize yürekten inanıyorum" dedi.
Ayağınıza Taş Değmesin
Vali Şimşek, görevlerini başarıyla tamamlayarak sağ salim yurda dönmeleri temennisinde bulundu. "Allah sizleri her türlü beladan ve musibetten korusun. Ayağınıza taş değdirmesin. Göreviniz sona erdiğinde tekrar burada bir araya gelmeyi nasip etsin. Sizlere görevlerinizde üstün başarılar diliyorum. Güle güle gidin, güle güle gelin" ifadelerini kullandı. Uğurlama programı, yapılan duaların ardından PÖH timlerinin Suriye’ye hareket etmesiyle sona erdi.