Asayiş »

Ankara'da Teker Patlayan Vinç, Bariyere Çarparak Karşı Şeride Geçti

Ankara'da meydana gelen kazada tekeri patlayan vinç, bariyerlere çarparak karşı şeride geçti. Olayda can kaybı yaşanmadı.

Ankara-Eskişehir E-90 Karayolu'nda, İğciler Mahallesi mevkiinde, Polatlı istikametine doğru seyir halinde bulunan bir vinç, tekerinin patlaması sonucunda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini sağlaması sayesinde vinç, refüjde bulunan bariyerlere çarparak durabildi. Bu sayede, olası bir facianın önüne geçildi ve kazada herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmedi. Kazanın ardından yolun her iki yönünde kısa süreli trafik yoğunluğu oluştu. Olay yerine intikal eden ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak durumu kontrol altına aldı. Yapılan çalışmalar neticesinde vinç, bulunduğu yerden kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.