Spor »

Kayseri'de YayTanSay Kulübü, Türkiye Şampiyonası'nda 8 Sporcuya Kota Aldı

Kayseri YayTanSay Kulübü, Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda 8 sporcusuyla kota almayı başardı. Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan şampiyonada, Kayseri'yi temsil eden sporcular önemli dereceler elde etti. Yıldızlar kategorisinde yer alan Esma Nur Karaoğlan, 29 kg'da Türkiye 3'üncüsü olarak dikkat çekti.

Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası, yoğun bir katılımla Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirildi. Bu önemli organizasyonda Kayseri'yi temsil eden YayTanSay Kulübü, 8 sporcusuyla kota alarak büyük bir başarıya imza attı. Yarışmalara katılan sporcular, sıkı mücadeleler sonucu elde ettikleri derecelerle dikkat çektiler.

Dereceler ve Kota Alan Sporcular

Yıldızlar kategorisinde mücadele eden Esma Nur Karaoğlan, 29 kg'da gösterdiği üstün performansla Türkiye 3'üncüsü unvanını kazandı. Diğer sporcular ise, Berra Nisa Akduran, Doğan İlkan Aydemir ve Sezai Eymen Özdemir, aynı kategoride kota almayı başardılar. Gençler kategorisinde ise Didem Rana Yalçın, Kaan Karakoç, Hatice Korkmaz ve Mustafa Ata, şampiyonada kota elde eden diğer sporcular oldular.

Edinilen bilgilere göre, Kayseri YayTanSay Kulübü'nün bu başarısı, kulübün taekwondo alanındaki gelişimini ve sporcularının yeteneklerini gösteriyor. Kulüp, gelecek dönemde de bu başarıyı devam ettirmek için antrenmanlarına hız kesmeden devam etmeyi planlıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.