Asayiş »

Manavgat'ta Otoyol İnşaatında Düşen Çelik Kalıp Sonucu 1 İşçi Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir otoyol inşaatında meydana gelen iş kazasında 33 yaşındaki işçi Aydın Açıkel hayatını kaybetti. Çelik kalıp altında kalan Açıkel, hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Olay, Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Aşağıışıklar Mahallesi'nde dün saat 11.30 civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Antalya-Alanya Otoyolu inşaatının menfez kısmında çalışan Aydın Açıkel, henüz belirlenemeyen bir sebepten devrilen çelik inşaat kalıbının altında kaldı. Olayı gören diğer işçiler durumu hemen yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine, bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Aydın Açıkel'e olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ağır yaralı işçiyi ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak, hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen Açıkel, yaşamını yitirdi. Talihsiz işçinin cenazesi, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bu tür iş kazalarının önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtiliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.