Asayiş »

Eskişehir Odunpazarı'nda Engelli ve Tur Otobüsü Park Yerlerine Park Eden Araçlar Çekildi

Eskişehir Odunpazarı ilçesinde engelli ve tur otobüsleri için ayrılan park alanlarına izinsiz park eden araçlar, polis ekipleri tarafından çekildi. Yapılan denetimlerde, bu araçların sürücülerine toplamda 1.246 TL idari para cezası uygulandı.

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde, İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi üzerinde, engelli ve tur otobüsleri için ayrılan park alanları denetlendi. Edinilen bilgilere göre, bu alanları izinsiz işgal eden araçlar, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından tespit edildi. Ekipler, belirtilen alanlarda bulunan araçları çekici yardımıyla kaldırdı.

Ayrıca, park alanlarını işgal eden araçların sürücülerine toplamda 1.246 TL idari para cezası uygulandı. Bu tür denetimlerin, engelli bireylerin ve toplu taşıma araçlarının ihtiyaç duyduğu alanların korunması açısından büyük önem taşıdığı ifade edildi. Ekiplerin, benzer uygulamaları sürdüreceği ve halkın bu konudaki duyarlılığının arttırılacağı belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.