Asayiş »

Bolu Merkez'de Metruk Bina Çöktü, Park Halindeki Araç Hasar Gördü

Bolu'da meydana gelen olayda, metruk bir bina çökmüş ve park halindeki bir otomobil hasar görmüştür. Olayda, bina sahibi Hüseyin Çakmak, durumdan haberdar olduktan sonra büyük bir şok yaşamıştır.

Bolu Merkez'deki Semerkant Mahallesi Ergün Sokak'ta, henüz belirlenemeyen bir nedenle metruk haldeki üç katlı bina çökmüştür. Çökme esnasında, binadan kopan beton blok ve ahşap malzemeler, hemen önünde park halinde bulunan Hüseyin Çakmak'a ait 14 ABZ 60** plakalı otomobilin üzerine düşmüştür.

Olayın ardından, durumun ciddiyeti nedeniyle çok sayıda ekip olay yerine sevk edilmiştir. Polis ve AFAD ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri almış ve enkaz alanında arama tarama çalışmaları gerçekleştirmiştir. Yapılan ilk kontrollerde, binanın altında kimsenin olmadığı tespit edilmiştir. Ancak, otomobilde hasar meydana gelmiştir. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerinin de olay yerinde risk taşıyan bina hakkında inceleme yapacağı öğrenilmiştir.

Olayın tanığı Hüseyin Çakmak, yaşadığı durumu aktarırken, "Namaz kılmak için arabamı park ettim. Namaz sonrası polisler beni aradı ve arabanın üzerine binanın çöktüğünü söylediler. Apar topar geldim. Böyle bir tehlike varsa bu bina neden yıkılmadı? Allah muhafaza, bir insana bir yıkım olsaydı, daha mı iyi olurdu?" ifadelerini kullanmıştır. Olayla ilgili polis ekipleri tutanak tutarak gerekli işlemleri başlatacaktır.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.