Asayiş »

Bilecik'te Jandarma Kılığına Giren Dolandırıcı 500 Bin TL Vurgun Yaptı

Bilecik’te kendisini jandarma olarak tanıtan bir kişi, iki vatandaşı 500 bin TL dolandırarak kayıplara karıştı. Olay sonrası yapılan çalışmalar sonucunda dolandırıcının Eskişehir'de yakalandığı belirtildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bilecik'te yaşanan dolandırıcılık olayı, geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Kendini jandarma personeli olarak tanıtan S.K. isimli şahıs, M.E. ve N.E. adlı vatandaşları hedef alarak "Adınız suça karıştı, altınlarınızı kontrol etmemiz gerekli" yalanıyla dolandırıcılık yaptı. İddiaya göre, dolandırıcı, iki kişiden toplamda 500 bin TL aldıktan sonra Bursa ve Eskişehir yönüne kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olayı araştırmak üzere harekete geçti. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda dolandırıcının kimliği belirlendi. S.K. isimli şüphelinin, dolandırıcılık suçunu işledikten sonra Eskişehir'de bir uygulama noktasında yakalandığı tespit edildi. Üzerinde yapılan aramada, Türk Lirası, banka kartları ve suçta kullanıldığı değerlendirilen çeşitli materyaller bulundu.

Gözaltına alınan S.K., Bilecik’teki adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Bu olay, dolandırıcılık faaliyetlerine karşı farkındalık yaratılması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.