Spor »

İstanbul'da Galatasaray ve Gaziantep FK Maçında VAR Hakemi Alper Çetin Oldu

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında İstanbul'da oynanacak Galatasaray-Gaziantep FK karşılaşmasında Video Yardımcı Hakemi (VAR) Alper Çetin olarak belirlendi.

Bugün saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmada Galatasaray, Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Müsabakada ana hakem Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Çakır’a yardımcı olarak Hakan Yemişken ve Bilal Gölen görev alacak. Dördüncü hakem ise Yiğit Arslan olarak atanmış durumda.

Karşılaşma için belirlenen VAR hakemi Alper Çetin, AVAR olarak da Candaş Elbil görev yapacak. Bu düzenlemeyle birlikte maçın yönetimi daha sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi amaçlanıyor. Taraftarlar, önemli bir mücadele olan Galatasaray-Gaziantep FK karşılaşmasında hakem kararlarının VAR sistemi ile desteklenmesini bekliyor.

İki takım arasında oynanacak bu karşılaşma, Trendyol Süper Lig’in gidişatını etkileyebilecek önemli bir müsabaka olarak dikkat çekiyor. Galatasaray’ın ev sahibi olduğu bu maçta, futbolseverler heyecan dolu anlar yaşamayı umuyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.