Spor »

İstanbul Fenerbahçe, Alanyaspor ile Oynayacağı Maç İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 18. hafta maçında yarın Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde tamamladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maçı öncesi hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetimindeki antrenman, salonda yapılan core çalışmasıyla başladı. Bu aşamanın ardından sahada ısınma, çabukluk ve pas çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmanın son bölümünde ise taktiksel ve bireysel çalışmalar yapıldı.

Fenerbahçe, Alanyaspor maçı için tüm detayları düşünerek antrenmanlarını tamamladı. Bu kapsamda yapılan çalışmalar, takımın maç öncesi motivasyonunu artırmayı hedefliyor. Antrenmanın ardından sarı-lacivertliler, akşam saatlerinde Alanya'ya doğru yola çıkacak. Bu süreç, takımın hazırlıklarının ne denli titizlikle yürütüldüğünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında galibiyet hedefliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.