Asayiş »

Bingöl Karlıova'da Tıra Çarpan Yolcu Otobüsünde 3 Yaralı Bulundu

Bingöl'de meydana gelen kazada, tırın kayarak yolu kapatmasının ardından duramayan bir yolcu otobüsü tıra çarptı ve 3 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi.

Bingöl-Erzurum kara yolunun Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkiinde gerçekleşen kazada, edinilen bilgilere göre, 31 AJA 068 plakalı hurda yüklü tır, kar ve buzlanma nedeniyle kayarak yolu kapattı. Bu esnada, aynı yönde ilerleyen 34 FH 0** plakalı yolcu otobüsü duramayarak tıra çarptı. Kaza sonucunda 3 kişi yaralandı ve olayın ardından hemen sağlık, UMKE, AFAD ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi.

Yaralılar, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri ise kazanın meydana geldiği noktada detaylı incelemelerde bulunarak, olayla ilgili gerekli raporları hazırladı. Kazanın sebebinin kar ve buzlanma olduğu belirtilirken, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.