Ümraniye Huzur Mahallesi'nde Çatı Yangını Sonrası Yangın Kontrol Altına Alındı
Ümraniye'de gece saatlerinde bir binanın çatısında çıkan yangın, çevrede büyük paniğe yol açtı. İtfaiye ekipleri, binada mahsur kalan vatandaşları başarıyla tahliye etti. Olayda yaralanan olmadı.
Ümraniye ilçesinin Huzur Mahallesi'nde, Sulh Sokak üzerinde yer alan bir binanın çatı katında, gece saat 04.00 civarında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın meydana geldi. Yangın, kısa sürede büyüyerek tüm çatıyı etkisi altına aldı ve çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.
Polis ekipleri, olay yerine geldiklerinde çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Aynı zamanda, binada mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için yoğun bir çalışma yürütüldü. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve titiz çalışmaları sayesinde, mahsur kalan vatandaşlar kısa sürede güvenli bir şekilde tahliye edildi. Sağlık ekiplerinden alınan bilgilere göre, yangında herhangi bir yaralanma ya da dumandan etkilenme durumu söz konusu olmadı.
İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldıktan sonra, binada büyük çapta maddi hasarın oluştuğu belirlendi. Yangının çıkış nedeni henüz tespit edilememişken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Yangının büyümesiyle birlikte mahallede yaşayan vatandaşlar, büyük bir korku ve endişe yaşadı.