Yerel »

Sinop Türkeli'de Kar Yağışı Nedeniyle Ağaç Devrildi

Sinop'un Türkeli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle devrilen ağaç, ulaşımda kısa süreli aksamalara yol açtı. Olay sonrası köy halkı kendi imkanlarıyla yolu açmaya çalışırken, ekipler bölgeye sevk edildi.

Sinop'un Türkeli ilçesinde etkili olan kar yağışı, Karabey köyü yolunda bir ağacın devrilmesine neden oldu. Bu durum, köyün ulaşımını kısa bir süreliğine aksattı. Olayın ardından, köy sakinleri kendi çabalarıyla yolu açmaya yönelik çalışmalar başlattı. Ancak, ihbar üzerine bölgeye gelen ekipler, devrilen ağacı kaldırmak için yardıma geldi. Karabey Köyü Muhtarı Ferdettin Öztürk'ün koordinasyonunda yürütülen çalışmalar sonucunda, ağaç başarılı bir şekilde kaldırılarak yol yeniden trafiğe açıldı.

Ağacın devrilmesi sırasında bazı elektrik direklerindeki tellerin de kopması nedeniyle hasar meydana geldi. Bu durum, köyde elektrik kesintisine yol açtı. Yetkililer, elektrik enerjisinin gün içerisinde yeniden sağlanacağını belirtti. Olayın ardından, köydeki durumun normalleşmesi için gerekli önlemlerin alındığı ve çalışmaların hızla sürdüğü ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.