Asayiş »

Ordu Ünye'de Oto Bakım Servisinde İki Genç Hayatını Kaybetti

Ordu'nun Ünye ilçesinde oto bakım servisinde ölü bulunan 2 genç, yapılan otopsinin ardından toprağa verildi. Olay, Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi.

Olay, dün sabah saatlerinde Ünye ilçesinin Yunus Emre Mahallesi Irmak Caddesi üzerindeki bir araç motor bakım servisinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, gençlerden haber alamayan yakınları ve iş yeri sahibi, dükkâna gelerek kapıyı açtıklarında iki kişinin yerde hareketsiz halde olduğunu fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan kontrollerde, iş yeri çalışanı Oğuzhan Bölükbaş (27) ile yanında bulunan arkadaşı Sami Güzel’in (24) yaşamını yitirdiği belirlendi. Sami Güzel'in kaybolduğu için ailesi tarafından daha önce kayıp başvurusu yapıldığı öğrenildi. İki arkadaşın, bir aracı tamir etmek amacıyla dün akşam iş yerine geldikleri tahmin ediliyor.

Olay yeri inceleme ekipleri, gençlerin yanında bulunan aracın kontağının açık olduğunu ve tamir için iş yerinde bulunan başka bir otomobilde gaz kaçağına dair bulgular tespit ettiklerini bildirdi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından, Bölükbaş ve Güzel'in cenazeleri kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gerçekleştirilen otopsinin ardından gençlerin cenazeleri, farklı mahallelerde defnedildi. Olayda hayatını kaybeden Sami Güzel, Keş Mahallesi'nde, Oğuzhan Bölükbaş ise Yüceler Mahallesi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.