Yaşam »

Erzurum Oto Tamir ve İmalatçıları Odası'nda Emre Akdoğan Yeni Başkan Seçildi

Erzurum Oto Tamir ve İmalatçıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nda yapılan genel kurulda Emre Akdoğan, başkanlık yarışını kazanarak yeni başkan oldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Erzurum'da düzenlenen genel kurul toplantısı, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Bu yılki seçim, katılım oranı bakımından dikkat çekerken, Emre Akdoğan 325 oy alarak oda başkanlığına seçildi. Mevcut başkan Fuat Haşıl 241 oyla ikinci sırada yer aldı. Diğer adaylar Abdulkadir Kara 44 oy ve Recai Özbenni 36 oy aldı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, Akdoğan'a destek veren üyeler büyük bir coşku ile kutlama yaptı.

Esnafın Sorunları Ele Alındı

Genel kurulda, esnafın karşılaştığı sorunlar, beklentileri ve sektörün geleceğine yönelik projeler kapsamlı bir şekilde konuşuldu. Yeni başkan Emre Akdoğan, kendisine destek veren ve vermeyen tüm üyelere teşekkür ederek, "Odamızı daha güçlü bir yapıya kavuşturmak ve esnafımızın sorunlarına çözümler üretmek için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız." dedi. Seçim sonuçları, Erzurum oto tamir ve imalat sektöründe yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Üyeler, Akdoğan yönetimi altında gerçekleştirilecek projelere dair umutlarını dile getiriyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.