Asayiş »

İstanbul Çamlıca Tepesi'nde Çocuklar Karın Tadını Çıkardı

İstanbul Çamlıca Tepesi'nde kar yağışı sonrası çocuklar, aileleriyle birlikte tepeye gelerek kardan adam yapıp kartopu savaşı yaptı. Kar yağışı, özellikle çocuklar için keyifli anlara sahne oldu. Tepede en çok ilgi çeken kardan yapılan kediydi.

İstanbul'da devam eden kar yağışı, özellikle çocuklar için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Anadolu Yakası'ndaki en çok kar yağışının görüldüğü yerlerden biri olan Çamlıca Tepesi, beyaz bir örtüyle kaplandı. Okulların ara tatilde olması sebebiyle, aileler çocuklarıyla birlikte bu alana akın etti.

Çamlıca Tepesi'nde çocuklar, karın keyfini doyasıya çıkararak kartopu savaşı yaptı ve kardan adamlar inşa etti. Çocukların neşesi, karın beyaz örtüsüyle birleşince ortaya renkli görüntüler çıktı. Tepede en dikkat çeken detay ise, çocukların kardan yaptıkları kediydi. Bu kedi, hem çocukların hem de ailelerin ilgisini çekti. Çocuklar, kardan kedinin etrafında neşeyle dolaşıp fotoğraflar çektirerek bu anın tadını çıkardılar.

Kar yağışı, sadece eğlenceli anlar değil, aynı zamanda çocuklara doğayla iç içe olma fırsatı sundu. Çamlıca'nın doğal güzellikleri eşliğinde, karın tadını çıkaran çocuklar, bu kış gününü unutulmaz kılmayı başardılar. Aileler de çocuklarının bu neşeli anlarına eşlik ederek keyifli zaman geçirdi. Bu güzel manzara, İstanbul'da kışın sunduğu en güzel anlardan birini oluşturarak, kar yağışının neşesini tüm şehre yaydı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.