Asayiş »

Elazığ'da Abart Egzoz Kullanan Fiat Tofaş Sürücüsüne 11 Bin 629 Lira Ceza Kesildi

Elazığ'da yapılan denetimlerde abart egzoz kullanan bir Fiat Tofaş sürücüsüne 11 bin 629 lira ceza uygulandı. Denetimler, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen trafik güvenliği çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Elazığ’da, trafik güvenliğini artırmak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde düzenli denetimler yapmaya devam ediyor. Bu bağlamda, Olgunlar Mahallesi'nde bulunan Adalet Sokak'ta yapılan bir denetim sırasında, abart egzoz takılı bir Fiat Tofaş aracın sürücüsü tespit edildi. Araç plakasının 23 DG 878 olduğu öğrenildi.

Denetim sırasında, söz konusu araca ait sürücüye 11 bin 629 lira para cezası kesildi. Ekipler, abart egzoz kullanımı gibi kurallara aykırı durumların önüne geçmek için düzenli olarak kontrol ve denetim yapıyor. Bu tür uygulamalar, hem araçların gürültü kirliliğine sebep olmasını engellemek hem de trafik güvenliğini sağlamak amacı taşımaktadır.

Denetimlerin devam edeceği ve benzer kurallara aykırı durumların tespit edilmesi halinde gerekli cezaların uygulanacağı bildirildi. Trafik ekipleri, sürücülerin kurallara uyması gerektiğini vurgulayarak, bu tür denetimlerin önemine dikkat çekiyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.