Spor »

İstanbul'da Sergen Yalçın, Cuma gününe kadar bir stoper ve bir sol bek transferi olabileceğini belirtti.

Yalçın, kadro kısıtlılığına katılmadığını ifade ederek, doğru oyuncuları almak istediklerini vurguladı. Ayrıca, taraftarların protestolarına cevap vererek birlik çağrısında bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Cuma gününe kadar bir stoper ve bir sol bek transferi olabileceğini dile getiren Yalçın, mevcut kadronun yeterli olmadığı yönündeki eleştirilere katılmadığını söyledi. "Elimizde gayet oyuncular var. Transfer yapmak istiyoruz ama doğru transferler yapmalıyız. Laf olsun diye değil, takıma katkı sağlayacak oyuncular almak istiyoruz" dedi.

Hakem Eleştirisi

Yalçın, hakem yönetimini eleştirerek, "Bugün VAR sisteminin devreye girmediği bir pozisyon vardı. Bu durum bizi düşündürüyor. Maçlarımızda yönetimler son derece kötü" ifadelerini kullandı. Hakemlerin performansının maç üzerindeki etkisine dikkat çeken Yalçın, bu konuda değişiklik yapılmasını beklediklerini vurguladı.

Transfer Süreci

Beşiktaş camiasındaki değişimlere de değinen Yalçın, "Kadroda düşünmediğimiz oyuncularla yollarımızı ayırıyoruz. Takıma katkı yapacak oyuncuları almak istiyoruz. Cuma gününe kadar bir stoper ve bir sol bek transferinin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek" şeklinde konuştu. Ayrıca, Beşiktaş taraftarının önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Taraftara Mesaj

Taraftarların yönetimi istifaya davet etmesine ilişkin bir soru üzerine Yalçın, "Taraftarın protesto etme hakkı var. Ama birlikte olmalıyız. Bu durumdan ancak böyle çıkabiliriz. Beşiktaş camiası olarak biraz sabırlı olmalıyız" dedi. Yeni sezon planlamaları üzerinde çalıştıklarını belirten Yalçın, zaman verilmesi durumunda takıma katkı sağlayacak adımlar atacaklarını ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.