Spor »

Kayseri Talas'ta 280 Muaythai Sporcusunun Katıldığı Şampiyona Tamamlandı

Kayseri Talas'ta düzenlenen 3. Erciyes Muaythai Şampiyonası, 280 sporcunun katılımıyla başarıyla tamamlandı. Bu organizasyonda başarılı olan sporcular, bölge şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

3. Erciyes Muaythai Şampiyonası, Kayseri'nin Talas ilçesinde gerçekleştirildi ve etkinlik, büyük bir katılımla dikkat çekti. Türkiye Muaythai Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu, şampiyonanın önemine vurgu yaparak, "Bu etkinlik ile il seçmelerimizi tamamladık. Şimdi, 28 Ocak - 01 Şubat tarihleri arasında Kayseri'nin ev sahipliği yapacağı İç Anadolu Bölge Şampiyonası için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz." dedi. Ulu, bölge şampiyonasına Eskişehir, Ankara, Konya, Karaman, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Nevşehir, Yozgat ve Sivas'tan muaythai takımlarının katılacağını belirtti. Kayseri olarak, ringde başarı elde etmeye odaklandıklarını ifade eden Ulu, "Bölge şampiyonası, Türkiye şampiyonası öncesinde kritik bir süreç. Kulüplerimiz, antrenörlerimiz ve sporcularımız bu mücadeleye hazır. Katılacak tüm sporculara başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.