Asayiş »

Eskişehir'de Motosiklet Sürücüsü, Kontrolsüz Araçtan Kıl Payı Kurtuldu

Eskişehir'de, bir motosiklet sürücüsü, caddeye aniden çıkan bir araca çarpmaktan son anda kurtuldu. Kaza sonrası sürücü, yaşlı araç sahibine dikkatli olması gerektiğini hatırlattı. İki taraf, yaşanan olayın ardından helalleşerek yollarına devam etti.

Eskişehir'de meydana gelen olayda, motosiklet sürücüsü, aniden caddeye çıkan bir araca çarpmaktan kıl payı kurtuldu. Olayın ardından motosiklet sürücüsü, araç sürücüsüne yaklaşarak yaşanan durumu dikkatlice değerlendirdi. "Abi yaşına hürmetim var, eyvallah. Ama kurtarmasam ne olacaktı biliyorsun değil mi? Sana hiçbir şey olmayacaktı, ama 2 tane sabinin canını alacaktın. Görmediysen daha dikkatli olman gerekiyor. Sen bir anda yola çıktın. Niye durmadın?" diyerek uyarıda bulundu.

Yaşlı sürücü, hatasını kabul ederek, "Özür dilerim, görmedim. Allah razı olsun, sen de kendini kurtardın. Yani özür dilerim. Kaza yapacaktık. Görmedim, özür dilerim" şeklinde yanıt verdi. Bu samimi diyalogun ardından, her iki taraf da helalleşerek yollarına devam etti. Olaydan sonra motosiklet sürücüsü, farkında olmadan ciddi bir kazayı önlemiş olmanın rahatlığını yaşadı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.