Asayiş »

Bursa'da Uludağ Üniversitesi Kampüsünde Kavga Nedeniyle Panik Yaşandı

Bursa'da Uludağ Üniversitesi kampüsündeki otoparkta meydana gelen kavga, kısa süreli bir paniğe yol açtı. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı başlayan tartışma, hızla kavgaya dönüştü. Olay yerine gelen güvenlik ekipleri, tarafları ayırarak durumu kontrol altına aldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bursa'nın Uludağ Üniversitesi kampüsünde, otoparkta iki kişi arasında çıkan kavga, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Olayın başlangıcı hakkında net bir bilgi bulunmamakla birlikte, tartışmanın büyümesiyle kargaşa anı yaşandı. Otoparkta bulunan vatandaşlar, kavgayı ayırmak için çaba gösterdi ancak durumu kontrol altına almak için güvenlik görevlileri olay yerine sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, güvenlik ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal ederek kavgaya müdahale etti. Taraflar, güvenlik görevlileri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Bu sırada, çevredeki diğer vatandaşlar da durumu endişeyle izledi. Kavganın nedenine dair detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.

Üniversite yönetimi, olayla ilgili olarak bir açıklama yapmayı planlıyor. Güvenlik önlemlerinin artırılacağı ve benzer olayların yaşanmaması için gereken tedbirlerin alınacağı ifade edildi. Olayın ardından kampüs genelinde güvenliğin sağlanması amacıyla ek güvenlik personeli görevlendirildiği öğrenildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.