Asayiş »

Kayseri'de Sentetik Uyuşturucu Üretimi Nedeniyle İş Adamına 25 Yıl Hapis Cezası

Kayseri'de bir iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti suçlamasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri'de 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, iş adamı M.E. ve kardeşi D.E. toplamda 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, her iki sanığın da tutuklanmalarına karar verdi. Hüküm giyen diğer sanıklardan İ.K., 20 yıl hapis cezası alırken, etkin pişmanlık hükümleri çerçevesinde cezası 16 yıl 8 aya düşürüldü. İ.K. için de tutuklama kararı verildi. Ayrıca, sanık İ.E. ise indirimler sonrası 6 yıl 8 ay hapis ve 11 bin 660 lira para cezasına çarptırıldı; ayrıca yurtdışı yasağı getirildi. Davada yer alan diğer sanıklar ise mahkeme tarafından beraat etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.